Vi holder til i Sandnes

Eie & Fjermestad

byggefirma med kompetanse

Eie & Fjermestad AS

Eie & Fjermestad AS startet opp i 2003 og utfører alle typer oppdrag innen byggmestertjenester.

Fra den store enebolgen til det lille påbygget. Vi har erfaring nok til å bygge tradisjonelt i klassisk stil, og vi er med på de spennende tankene som fører til byggverk av helt ny karakter. Vi behersker hele spekteret! Ved hjelp av dyktige samarbeidspartnere i hvert ledd av byggeprosessen kan vi tilby en totalentreprise – slik at byggherren slipper å koordinere f.eks. elektro- og rørleggerbiten. Vi er totalleverandør av våtrom, og vi er innehaver av sentralgodkjenning og mesterbrev. 
KLE_7452

Referanser

Vi har hatt gleden av å realisere mange hus- og hyttedrømmer. Her finner du et knippe utvalgte prosjekter vi har utført de senere årene. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker ytterligere informasjon vedrørende våre byggeprosjekter.

les mer »

Samarbeidspartnere

Vi har etter mange år i bransjen opparbeidet et nært og godt samarbeid med noen av bransjens mest erfarne underleverandører. Gode avtaler og faste rutiner betyr trygghet for deg som kunde – du kan stole på at vi holder budsjetter og tidsfrister.

les mer » 

Stillinger

Om vi ikke har en ledig stilling liggende ute på nettet akkurat nå, så kan vi likevel si at vi er alltid på jakt etter nye, dyktige medarbeidere.

les mer »